Primarul comunei Chiochiș, Vasile Silași, care candidează pentur o nou mandat, are câteva obiective, pentru viitori patru ani, care sunt deja în linie dreaptă. Printre ele se numără un cămin cultural modern în Chiochiș, dar și asfaltarea tuturor străzilor din comună.

Comuna Chiochiș a fost cuprinsă, recent, în lista de sinteză aprobată de ministrul Ion Ștefan pentru aprobarea finanțării proiectului de modernizare a drumurilor de interes local, proiect ce include reabilitare și modernizare drumuri, realizare și amenajare trotuare, șanțuri betonate și poduri, amenajare intrări curți, asfaltare străzi, amenajare de alei și pasarele pietonale, reparații sectoare de drum comunal.

„Nu am crezut niciodată ca ar trebui să primesc aplauze atunci când realizăm ceva, e treaba noastră sa muncim pentru asta. Dar nimeni nu ne poate lua satisfacția împlinirii atunci când privim în urma și vedem că am făcut un lucru să fie mai bun: un drum,un pod,o școală, lucruri care pot părea mărunte dar care uneori schimba destine si schimba vieți! Sincer azi simt satisfacția! Azi văd că am reușit să fac din cărare drum! Un drum asfaltat care poate schimba în bine viața acestor oameni! Unii vor spune e ca e doar campanie ! Da probabil așa este, o campanie care va dăinui și anul viitor și peste mulți ani și nu e doar o campanie goală a unor cămăși albe!
Vă mulțumesc oameni buni pentru încredere! Și să fiți convinși că vom face totul ca această comună să aibă viitor“, a transmis Vasile Silași, recent, alături de o iamgine cu und rum asfaltat din comună.

La începutul anului, primarul a făcut și demersurile necesare pentru racordarea la conducta de apă
Lechința -Matei și realizarea unei noi conducte de aducțiune pentru alimentarea satelor Apatiu, Bozieș, Chețiu, Manic, Buza-Catun și Jimbor.
O altă investiție în comună, în acest mandat, este în echipa de fotbal și terenul sintetic.

 

SPUNE-TI PAREREA