Graba de a arăta că se lucrează, chiar înainte de alegeri, nu e cea mai bună soluție pentru unii candidați. Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, s-a apucat de asfaltat chiar înainte de campania electorală, dar lucrarea lasă mult de dorit. Este vorba de un proiect de 5 milioane de euro, executat pe fonduri europene, care prevede „Amenajare zonă de promenadă pe Valea Borcutului și asfaltare străzi în orașul Sângeorz-Băi”, unul dintre punctele cu care se laudă primarul în funcție.

„Ca încununare a muncii depuse, am semnat contractul de lucrări: Amenajare zonă de promenadă pe Valea Borcutului și asfaltare străzi în orașul Sângeorz-Băi, în valoare de 5 milioane euro, proiect atât de așteptat de noi toți“, transmitea Traian Ogâgău pe pagina sa de facebook.

Proiectul era așteptat, întra-adevăr, dar nu și lucrările de mântuială.
Pe lângă faptul că lucrările avansează extrem de încet și circulația prin orașul stațiune este un coșmar pentru șoferi, mulți locuitori au constatat că s-a turnat un strat de asfalt de doar doi centimetri, care a început să se decojească în scurt timp.

Într-un material video realizate la fața locului, se vede cum s-a turnat primul strat de asfalt, în bătaie de joc, fără a acoperi toată suprafața străzii și cum, în unele zone, terenul oamenilor care au case a început să cadă, din cauza lucrărilor.

Materialul a apărut pe infobistrita.ro acum câteva zile, după care firma care execută lucrarea a decopertat asfaltul turnat prost și a luat-o de la capăt.

SPUNE-TI PAREREA