Județul Bistrița-Năsăud, se va bucura de un brad propriu, ceea ce reprezintă o asumare a dezvoltării, o chemare a oamenilor de a construi viitorul județului împreună.

Realizarea brandului de județ presupune un angajament ferm pentru dezvoltarea strategică, integrată și clară a județului, din punct de vedere: economic, turistic, educațional, cultural, al infrastructurii rutiere și a tuturor utilităților, dar și al promovării obiectivelor, a oamenilor valoroși și a produselor locale. Județul nostru s-a dezvoltat, dar continuă să crească, prin oameni, grijă, viziune, valorificarea și promovare a tot ce are mai bun și mai frumos, a declarat Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Evenimentul va avea loc joi, de la ora 17:00, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, unde vor fi prezenți producătorii locali și unde vor avea loc și ateliere de creație pentru copii. De la ora 20:30, va avea loc lansarea brandului de județ, urmat de proiecții video și o conferință de presă. La eveniment sunt așteptați toți cei care POARTĂ-n suflet Bistrița-Năsăud.

Totul se va desfășura cu respectarea regulilor de distanțare fizică. Accesul publicului va fi limitat astfel încât să nu se depășească numărul de 500 de persoane. De asemenea, accesul în incinta Complexului Muzeal se va face în urma verificării temperaturii, iar accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. DE asemenea, la intrarea vor fi puse la dispoziție măști și dezinfectant.

SPUNE-TI PAREREA