Consolidarea şi modernizarea unităţilor şcolare reprezintă o prioritate pentru viceprimarul Cristian Niculae. Pe lângă alte șantiere deja început, lucrările de pe șantierul Școlii Generale Nr. 1 avansează vizibil de la o săptămână la alta.

După turnarea fundației noi săli de sport, care va fi la demisol, în acest moment se realizează cofrajele pentru turnarea pereților.

Obiectivul meu ca primar al Bistriței este – toate școlile din Bistrița modernizate! La această școală bistrițeană vom avea un teren de sport amplasat deasupra sălii de sport, într-un proiect pe fonduri europene de aproape 4 milioane de euro. În paralel, se lucrează la amenajarea corpului B al școlii, care va fi extins cu o mansarda care să fie folosită pentru activitățile didactice.

 Mă bucur că am găsit un șantier în care se lucrează foarte curat și organizat, plini de oameni harnici și dedicați. Educația este importantă pentru Bistrița, este importantă pentru noi!, aflăm dintr-o declarație a viceprimarului Cristian Niculae, pe pagina oficială de facebook.

 

SPUNE-TI PAREREA