Ovidiu Filip, membru în echipa de organizare a evenimentului Celtic Transilvania, de la Bările Figa, Beclean, deschide lista consilierilor lcoali din partea Partidului Ecologist Român, la Beclean.
Ovidiu Filip, de profesie, arheolog, și-a petrecut mai mulți ani în străinătate, dar a revenit în orașul natal pus pe fapte.

„Oraşele sunt centre de activitate economică şi socială. Ele pot creşte şi pot, de asemenea, să decadă. Nu există o soluţie universal valabilă pentru a face ca un oraş să fie durabil. Trebuie abordate diferite aspecte ale vieţii urbane. Nu este vorba doar despre crearea de spaţii verzi, de atragerea de întreprinderi inovatoare şi ecologice şi de crearea unui sistem solid de transport public. Este necesar ca un oraş să fie privit în ansamblu, inclusiv în ceea ce priveşte bunăstarea locuitorilor lui“, a transmis Ovidiu Filip.

Candidații propuși din partea PARTIDULUI ECOLOGIST ROMÂN la funcția de consilier local la alegerile autorităților administrației publice locale din anul 2020 pentru orașul BECLEAN, sunt Ovidiu Filip, dar și Petru-Iura Herbil.

SPUNE-TI PAREREA