Forțele de ordine desfășoară, zilnic, acțiuni în zonele aglomerate și mijloace de transport pentru verificarea modului de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă, prevenirii și limitării răspândirii Coronavirusului.

Conform raportului din partea Inspectoratului de Poliție Județean, ieri, 18 august, pe raza județului nostru, 60 de polițiști din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud au participat împreună cu polițiști locali, jandarmi, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului la acțiuni de verificare.
au fost verificate 84 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, au fost legitimate peste 138 de persoane și verificate 45 de autovehicule, dintre care 25 mijloace de transport în comun.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.465 de lei (3 dintre acestea pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală).

SPUNE-TI PAREREA