Cel mai nou și modern dispensar construit de pe Valea Bârgăului, în localitatea Prundu Bârgăului, așteaptă medici specialiști care să își deschidă cabinete aici. Solicitările pot fi transmise conducerii Primăriei comunei Prundu Bârgăului la adresa de email:primaria@prundubargaului.ro

Dispensarul medical din comuna Prundu Bârgăului este realizat printr-o finanțare obținută de la Guvernul României, fiind construit în așa fel încât să permită utilizarea mai multor specialități medicale. Aici se va asigrua asistența medicală pentru întreaga zonă a Bârgăului.

Clădirea este prevăzută cu spații pentru amenajarea unui farmacii și a unui depozit de medicamente, a unui laborator de analize medicale cu zona de triere, recoltare și recepție, cabinete pentru medicii de familie și o cameră de tratament.

La etajul clădirii urmează să fie amenajate cabinete particulare de diverse specialități medicale (de exemplu stomatologie, ORL, oftalmologie). De asemenea, este prevăzută și o cameră pentru medici dar și vestiare pentru bărbați și femei, spații de depozitare și zone de sterilizare.

Clădirea este prevăzută și cu rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități iar cabinetele se pot adapta în funcție de necesității medicilor care vor să profeseze aici.

SPUNE-TI PAREREA