Un grav accident rutier a avut loc în cartier Unirea – o coliziune între un tir și trei autoturisme. Din primele informații nu sunt persoane blocate. 

Tradicul este  blocat și la fața locului acționează polițiștii Biroului Rutier.

În urma accidentului un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost transportat la spital cu o plagă la nivelul unui membru superior.

UPDATE:Se circula alternativ, pe o bandă; mai multe echipaje de polițiști la Serviciul Rutier și Biroul Rutier acționează în zonă, dirijează traficul și efectuează măsurători și verificări la fața locului.

UPDATE: Mai multe echipaje de polițiști de la Rutieră și politisti locali au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în cartierul Unirea din Bistrița.

Conform primelor date, cel mai probabil din cauza exploziei unei anvelope, șoferul unei autobasculate ( încărcată cu piatră) care circula pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, un bărbat de 50 de ani, din Susenii Bârgăului, a pierdut controlul acesteia și a intrat în coliziune cu o coloană de 9 autoturisme care erau oprite la culoarea roșie a semaforului, după care s-a răsturnat.

Accidentul a fost soldat cu rănirea unui bărbat de 53 de ani, din Livezile, conducător al unuia dintre autoturismele avariate și care a fost transportat la spital.

Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul polițiștii Biroului Rutier.

SPUNE-TI PAREREA