Forțele de ordine continuă, zilnic, acțiunile de verificare, în zonele aglomerate și mijloace de transport, pentru modul de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă, prevenirii și limitării răspândirii Coronavirusului.

Conform raportului Inspectoratului de Poliție Județean, ieri, 10 august, pe raza județului nostru, 44 de polițiști din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud au participat împreună cu polițiști locali, jandarmi, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului la acțiuni de verificare.

Au fost verificate 93 de societăți comerciale și au fost legitimate peste 150 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic 76 de autovehicule, dintre care 32 de mijloace de transport în comun.

S-au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 6000 de lei, 10 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea Legii 55/2020 și Legii 61/1991.

Jandarmii raportează că ieri au fost verificate 46 de locații, fiind aplicate 18 sancțiuni, din care 9 amenzi în valoare de 4.500 lei și 9 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

SPUNE-TI PAREREA