Cristian Niculae, viceprimaurl municipiului Bistrița și candidatul PSD la Primăria Bistrița își continuă acțiunea de adunat semnături pentru susținerea candidaturii sale. Acesta s-a întâlnit cu bistrițenii în Parcul Municipal, le-a transmis mesajele sale și a vorbit despre proiectele pentru Bistrița.

„Este despre Bistrița, este despre Noi!
Este o bucurie pentru mine să mă întâlnesc cu oamenii în slujba cărora sunt de 4 ani și să le cer semnătura și susținerea lor pentru candidatura mea, a d-nului Președinte Emil Radu Moldovan și a consilierilor locali și județeni pe listele Alianței pentru Bistrița-Năsăud.
Le-am transmis bistrițenilor că suntem în această alianță uniți pentru oameni, să continuăm munca și proiectele bune derulate în Bistrița și în județ.
În această seară am întâlnit bistrițeni interesați de soarta orașului lor, care ne-au încurajat în demersul nostru, ne-au oferit susținerea și încrederea lor pentru viitorul orașului nostru. Am discutat despre proiectele pe care vreau să le continui în Bistrița, despre soluțiile mele la problemele actuale ale orașului, despre echipa faptelor și nu a vorbelor. Și încă o dată, mi-a fost foarte limpede că toată această campanie este despre Bistrița, este despre Noi!“, a transmis Cristian Niculae.

1 COMENTARIU

  1. Acest personaj pe nume Cristian Niculae (alias Wannabe), şi-a lanseat programul electoral cu o mare minciună cuprinsă în sloganul „Este despre Bistrița, este despre Noi, nu despre Mine!”, când toată lumea stie că individul nu scapă nici o ocazie de a se scoate pe el în evidentă, pentru orice actiune neînsemnată intreprinsă în calitate de viceprimar. Wannabe a împânzit orasul cu mash-uri impozante pe care domină fotografia cu moaca lui mai ceva ca în Coreea de Nord. Prin asta vrea să arate prostimii cât de frumos, deștept și harnic este, însă cu toate astea sustine că nu este vorba despre EL, ci despre NOI. Pe de altă parte,
    omul nu nu are proprietatea termenilor spunând că obiectivul său este dezvoltarea turismului când în calitate de viceprimar nu a facut nimic în acest sens, desi Primăria Bistrița a accesat fonduri europene în valoare de aproximativ 1.000.000 de lei, pentru a crea un concept de promovare turistică a orașului. Dar a existat o lipsă crasă de viziune în realizarea unui BRAND de ORAS. Banii au fost irositi pe tâmpenii precum struții, ouăle și merele de plastic, precum si alte kitsch-uri urbane care ne fac de râs și mai degrabă alungă turiștii rătăciți într-un oraș amorțit si fără personalitate. Statuile mutate aiurea, fântânile arteziene, blocurile vopsite mov, parcurile precum cel din Piata Pertu Rares din care s-au tăiat copacii pentru a face loc monumentului în formă de Sulă lângă Prefectură, si alte prostii spun multe despre gusturile indoielnice ale echipei PSD de la primărie. Deşi ar fi câteva locuri interesante de vizitat în Bistriţa, acestea au fost lăsate de izbeliste si nu au fost niciodată puse în valoare. Practic, turismul în Bistriţa se rezumă doar la liftul de la Biserica Evanghelică.
    Prin urmare, Echipa PSD-ista din care a facut parte si viceprimarul Cristian Niculae si-a demonstrat limitele prin faptul ca a girat toate aceste ineptii ale primarului Cretu care au adus Bistritei „faima” nemeritată de „Caracalul Ardealului” (Caracalul a intrat in legendă ca fiind locul în care s-a răsturnat carul cu proşti).
    Cristian Niculae, ori face pe prostul ori chiar este afirmând că punerea în valoare a patrimoniului medieval al Bistriței, a valorilor noastre tradiționale este o prioritate pentru el, când în calitate de viceprimar nu a făcut nimic în acest sens, iar faptele îl contrazic. Wannabe a avut atâta grijă de patrimoniul medieval al Bistriței, încât chiar in luma martie a.c. , o clădire veche din centrul istoric al municipiului Bistriţa s-a prăbuşit:
    Vezi: https://www.agerpres.ro/social/2020/03/11/o-cladire-din-centrul-istoric-

SPUNE-TI PAREREA