Patru tinere au jefuit un biet bătrân de 90 de ani din Dumitrița. Suma sustrasă a fost de 35.000 lei din locuința dânsului. Autoritățile au soluționat cazul în timp record!

Bărbatul a anunțat în această dimineață, în jurul orei 10:00, că a fost jefuit de o sumă importantă de bani.

În urma verificărilor efectuate, la scurt timp, pe raza localității Dumitrița, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud au depistat 4 tinere cu vârste cuprinse între 15-22 de ani, din Recea Cristur, Negrești Oraș și Târgu Mureș, bănuite de comiterea faptei. Cu ocazia controalelor, asupra lor a fost găsită suma de 31.000 de lei și 100 de euro. Cele patru au fost conduse la sediul postului de politie Dumitrița și, cu ocazia cercetărilor, politistii au stabilit faptul că acestea ar fi intrat în curtea locuinței bătrânului sub pretextul că doresc apă și, distrăgându-i atenția, ar fi pătruns în locuință, de unde ar fi sustras banii.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru furt calificat, transmite IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA