Primarul comunei Șanț, Ioan Szabo, este într-o stare mai bună după două luni de spitalizare, în care a fost în comă indusă. Starea lui de sănătate a fost critică în urma complicațiilor cauzate de infecția cu noul Coronavirus.

Vestea privind îmbunătățirea stării sale de sănătate a fost dată de către preșdintele CJ BN, Emil Radu Moldovan, într-o conferință de presă realizată alături de și liderii politici ai PRO România, UDMR și ALDE.

În aceeași declarație Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a declarat că la primăria Șanț va candida fiul lui Ioan Szabo, David, care este dorit de către cetățenii din comună și chiar de președinții de partide și colegi.

„E o decizie recentă, de ieri, a alianței. În urma sondajului de opinie, a contat foarte mult pentru noi părerea cetățenilor, care, într-o proporție covârșitoare, de peste 50 la sută, ne-au cerut să continuăm cumva activitatea primarului Szabo, de care sunt mulțumiți 87 la sută și, în urma acestei verificări, am decis ca băiatul primarului Szabo, David Szabo, un tânăr de 25 de ani, să fie candidatul alianței în comuna Șanț”, a declarat președintele CJ, Emil Radu Moldovan.

Primarul Ioan Szabo a fost infectat cu Coronavirus și internat la spital, fiind intubat, iar medicii îi dădeau puține șanse. Dumnezeu și doctorii au făcut o echipă bună, iar acum primarul pare că se simte mult mai bine și că lupta lui pentru viață nu a fost în zadar.

„Am o veste bună pentru toți oamenii de bine. Azi-dimineață, primarul Szabo a fost extubat, respiră singur, după 60 de zile de respirație mecanică. E o veste care pe mine mă bucură foarte mult. E un semn că lupta lui pentru viață a fost sprijinită foarte mult de bunul Dumnezeu”, a spus Radu Moldovan.

 

Îi dorim multă sănătate domnului primar și la fel le dorim și celorlalte persoane care suferă din cauza infecției cu acest virus.

SPUNE-TI PAREREA