Doi copii din Parva, de 11, respectiv 13 ani, au plecat de acasă în după amiaza zilei de 3 august 2020, în urma unei neînțelegeri cu tatăl lor. Copiii au fost căutați până după miezul nopții, de către zeci de polițiști, jandarmi, dar și peste 100 de voluntari din rândul localnicilor.
Cei doi au fost găsiți teferi, în localitatea vecină.

În după-masa de 3 august a.c., 40 de polițiști și jandarmi și aproximativ 100 de localnici, membri ai familiei, pădurari și voluntari s-au mobilizat ca urmare a sesizării dispariției a doi frați, o fetiță de 13 ani și un băiețel de 11 ani, din localitatea Parva.

Cei doi copii locuiesc împreună cu familia, iar în urma unor neînțelegeri cu tatăl lor, au plecat voluntar de la domiciliu în după-masa de ieri.

Având în vedere zona de căutare și, întrucât exista riscul să se fi rătăcit, au fost desfășurate căutări cu autovehicule de teren. La căutări a participat și un câine-polițist de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic, iar după lăsarea întunericului, au fost căutați și cu o cameră cu termoviziune.

În jurul orei 00.20, cei doi minori au fost găsiţi de polițiști pe raza localităţii Rebra, la aproximat 8 km de locuința lor. Au fost examinaţi medical, însă nu au necesitat îngrijiri medicale. De asemenea, în urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit faptul că minorii nu au fost victima niciunei infracţiuni și au fost încredințați familiei“, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA