Doi bărbați care nu dețineau permis de pescuit au fost sancționați de jandarmii Postului Montan Colibița, în urma unor controale de-a lungul lacului, pe linia combaterii pescuitului ilegal. Pescuitul este una dintre activitățile favorite ale celor care vizitează stațiunea Colibița.

„La Colibița, modalitățile de recreere ale turiștilor nu implică doar plimbări cu barca pe lac, sau excursii în zonă ci și pescuitul, care este una dintre activitățile preferate de către aceștia. Jandarmii montani execută frecvent și verificări privind legalitatea acestei activități, organizând periodic acțiuni specifice pe linia prevenirii și combaterii pescuitului ilegal.
În urma unei acțiuni punctuale în zonă, jandarmii din cadrul Postului Montan Colibița au depistat doi bărbați care pescuiau și nu dețineau permis în acest sens.
Cei în cauză au fost sancționați cu amendă contravenţională în valoare de 400 de lei și un avertisment scris, conform prevederilor O.U.G. 23 din 2008, privind pescuitul şi acvacultura.
Acţiunile jandarmilor pe această linie vor continua şi în perioada următoare pentru verificarea respectării măsurilor legale impuse de lege“, se arată într-un comunicat al jandarmeriei.

Citește și:

Controale ale jandarmilor ce vizează folosirea corectă a ambarcațiunilor pe Colibița

 

 

SPUNE-TI PAREREA