Nicoleta Hăngănuț, o tânără absolventă a Colegiului Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița, a adresat, prin intermediul publicației Observator BN, o scrisoare de mulțumire profesoarei sale de biologie, Felicia Câmpan. Fosta elevă și-a îndeplinit visul de a fi admisă la facultatea de medicină și îi este recunoscătoare celei care i-a îndrumat pașii spre reușită. Redăm scrisoarea sa integrală, în rândurile de mai jos:

Gânduri de mulțumire pentru doamna profesoară de biologie Felicia Câmpan, de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița

În sufletul fiecărui tânăr sălășluiesc atâtea gânduri, dorinţe, vise… Există în viaţă momente cheie, care ne marchează, nu numai prezentul, dar, mai ales, viitorul. Pe drumul devenirii noastre, Dumnezeu ne dă șansa de a întâlni OAMENI ce pot să încline decisiv balanţa spre succes. Și ce binecuvântare pentru mine, că am avut marea șansa de a o întâlni pe doamna profesoară Felicia Câmpan, o persoană nemaipomenită, o profesoară excepţională, care m-a călăuzit cu atâta pricepere, dragoste și răbdare, pentru a-mi îndeplini un vis!
Într-o lume agitată și controversată, când parcă fiecare își vede strict de ale lui, cu bune, cu rele, când mulţi își fac meseria doar că așa trebuie și ,,cât” trebuie, dumneavoastră mi-ați dăruit mult din timpul personal, ajutându-mă acolo unde nu m-aș fi putut descurca singură. Cu modestie, m-aţi ajutat să mă pregătesc temeinic, să devin mai puternică, m-ați susținut și încurajat și, da, cu ”pregătire la Bistrița”, azi, sunt fericită pentru izbânda de a fi studentă, acolo unde mi-am dorit.
Cu gânduri împlinite, cu emoţii pozitive, vreau acum să împărţesc cu d-voastră aceste clipe minunate, să ne bucurăm împreună deoarece ați fost pentru mine cel de al doilea părinte.
Vă mulţumim din suflet pentru TOT! Vă iubesc și vă preţuiesc. Să aveţi parte de multă sănătate și Dumnezeu să vă răsplătească generozitatea și tot binele făcut!

O absolventă promoția 2020
admisă la Facultatea de Medicină

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA