Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat că investițiile de la Spitalul Județean de Urgență dau roade și că proiectele susținute vor fi duse la capăt sau au fost deja realizate.

S-a dat start extinderii, modernizării și reabilitării Unității de Primiri Urgențe, iar UPU a fost mutat în locația provizorie din spatele spitalului care este deja în curs de realizare.

Între UPU și heliportul modern, primul heliport pe un spital din România, va fi montat un lift de mare viteză pentru transportul de pacienți, de unde pot fi preluați cu un elicopter SMURD.

Reabilitarea termică și modernizarea Secțiilor de boli infecțioase, recuperare medicală, oncologie și dermato-venerice de pe strada Alba Iulia, nr. 7 Bistrița, dar și creșterea eficienței energetice a Secției TBC, situată pe strada Ghinzii nr. 26 Bistrița sunt și ele în linie dreaptă.

„Împreună cu o echipă managereală performantă și o echipă medicală de nota 10, ne adaptăm situației actuale, dar continuăm și să transformăm în realitate, proiecte extrem de utile și importante pentru sănătatea oamenilor din județul nostru!”, a declarat Emil Radu Moldovan pe pagina sa de Facebook.

SPUNE-TI PAREREA