Dacă pandemia va permite reîntoarcerea la școală în această toamnă, Liceul de Muzică „Tudor Jarda“ își va primi
elevii în alte condiții. Datorită unei investiții de 9,5 milioane de lei – finanțare prin fonduri guvernamentale nerambursabile PNDL, liceul va fi complet reabilitat și modernizat. Acesta va avea inclusiv un amfiteatru în aer liber.

„Cea mai spectaculoasă locație exterioară a școlii va fi amfiteatrul în aer liber, amplasat lângă corpul A al liceului.
În interior, cele 19 spații de #studiu individual și repetiții localizate în mansarda corpului reabilitat, vor crea condiții excelente de pregătire viitorilor artiști bistrițeni.
e asigurăm în permanență că lucrările și materialele folosite sunt de cea mai bună #calitate, în luna august se vor finaliza lucrările la corpul B, urmând să fie demarate lucrările de reabilitare și #modernizare a corpului A, clădire monument istoric.
Primăria Bistrița desfășoară cel mai mare program de investiții în educație derulat vreodată în orașul nostru, ce cuprinde 7 școli și 2 grădinițe, valoarea acestor proiecte depașind suma de 37 milioane de euro.
Copiii Bistriței merită cele mai bune condiții de studiu și pregătire. Ei reprezintă viitorul Bistriței!“, a informat viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae.

SPUNE-TI PAREREA