????????????????????????????????????

Polițiștii au descins, în această dimineață, în locuințele unor persoane din Bistrița-Năsăud, bănuite că ar fi introdus ilegal pe teritoriul României arme și muniții letale care ulterior ar fi fost folosite la acțiuni de braconaj cinegetic.

„În această dimineață, polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase au descins la locuințele a 6 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni la regimurile armelor și al munițiilor, cinegetic și vamal. Perchezițiile sunt desfășurate în trei localități din județul Bistrița-Năsăud și una din județul Maramureș.

 

Acțiunile se desfășoară în cadrul unui dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, iar persoanele vizate sunt bănuite că, în perioada 2016-2020, ar fi introdus ilegal pe teritoriul României arme și muniții letale care ulterior ar fi fost folosite la acțiuni de braconaj cinegetic.

 

La percheziții participă polițiști ai Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști, toți din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud”, se arată într-un comunicat al poliției. 

Foto: arhivă

1 COMENTARIU

  1. Asta inseamna lasarea libera a granitelor tzarii si permiterea plimbarii hai-hui la toata ” po.pu.li.mea ” prin (M) … UE ! VIRUSI DE TOATE FELURILE, ARME, DROGURI SI TRAFIC DE COPII si CARNE VIE ! Ne-a trebuit ” capitalism salbatic ” … no acuma, de asta avem !

SPUNE-TI PAREREA