Mihaela Ivan, consilier în cancelaria președintelui CJ BN, Emil Radu Moldovan, atrage atenția că peste 875.000 de oameni au rămas fără loc de muncă din cauza măsurilor luate pentru evitarea răspândirii epidemiei în României. Ea preconizează că se va depăși pragul de 1 milion de locuri de muncă dispărute, ceea ce reprezintă un dezastru pentru economie și un chin pentru multe familii care rămân fără nicio sursă de venit.

„Dezastrul de pe piața muncii se adâncește, România e la terapie intensivă! Sunt peste 875.000 de oameni care au rămas fără loc de muncă, potrivit datelor oficiale ale Inspecției Muncii.
Din păcate, în curând se va depăși pragul de 1 milion de locuri de muncă dispărute din economie.Încă odată realitatea îngroapă minciunile ministrului liberal al Muncii care a încercat să manipuleze sinistru și să ascundă/bagatelizeze dezastrul cu afirmația că acum sunt 👉 doar 644 de angajați mai puțini decât în ianuarie! De unde aveți aceste date? E ceva numărătoare paralelă de care nu știm? Unde vă uitați? Uitați-vă la realitate!“, spune Mihaela Ivan.

Sute de mii de familii au de suferit din cauza unui program ineficient și incoerent pentru redresarea economiei, este de părere Mihaela Ivan.

„Treziți-va! Este fără precedent și este de-o gravitate extremă pentru că sutele de mii de locuri de muncă pierdute nu înseamnă doar sărăcie pentru sute de mii de familii ci și împrumuturi din ce în ce mai mari, criză din ce în ce mai adâncă. Este o veritabilă rețetă a dezastrului provocat de guvernarea Iohannis-Orban, care a vândut iluzii românilor și care n-a fost și nu este capabilă nici acum să facă un program coerent și eficient de sprijin a economiei.
Așadar, puterea actuală a eşuat lamentabil în gestionarea crizei sanitare. Oamenii nu mai cred în datele date de guvernul PNL, în comunicarea despre pandemie. Brambureala continuă în decizii și acțiune a guvernului Orban, adăugată unor aroganțe iresponsabile de genul chermezei cu whisky și trabucuri din biroul premierului, în disprețul restricțiilor obligatorii pentru restul populației. E destul! Ori Guvernați, ori plecați acasă!“, a mai spus Mihaela Ivan.

SPUNE-TI PAREREA