Un bărbat de 40 de ani din comuna Runcu Salvei a fost preluat marți, 28 iulie 2020, de către un elicopter SMURD după ce a fost salvat de paramedici și salvamontiști dintr-o râpă. Deși, inițiat, incidentul a fost raportat la Parva, se pare că lucrurile s-au ptrecut pe raza comunei Rebra.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care un bărbat a fost agresat în locul numit “Craia”, pe raza comunei Rebra.

Conform primelor verificări, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Runcu Salvei este îngrijitor la o stână constituită în zonă respectivă și ar fi fost agresat de către un tânăr de 26 de ani, din Cristeștii Ciceu.

În urma loviturilor, bărbatul de 40 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe“, a transmis IPJ BN.

Victima se afla în stare destuld e gravă, prezentând traumatism cranian și suspiciune de fractură membru. A fost evacuat aproximativ 400 de metri până pe un platou și preluat de către elicopterul SMURD. Bărbatul a fost transportat la un centru de trauma din municipiul Târgu Mureș.

SPUNE-TI PAREREA