Angajații care fac parte din didactic, auxiliar și nondidactic din școlile bistrițene ar putea fi testați pentru noul Coronavirus, conform unei propuneri a viceprimarului Bistriței, Cristian Niculae. Acesta vrea să aloce suma de 300 mii de lei în acest scop.

„Sănătatea copiilor este importantă pentru Bistrița, este importantă pentru noi! Cu toții ne dorim revenirea la normalitate cât mai curând posibil. Cu toții ne dorim să ne știm în siguranță pe noi și mai ales pe copiii noștri.

Voi propune Consiliului Local alocarea din bugetul Municipiului Bistrița suma de 300 mii lei, pentru acoperirea costurilor în vederea testării gratuite pentru Covid-19, pentru personalul didactic, personalul auxiliar si personalul nondidactic din școlile din Bistrița, înainte de începerea anului școlar 2020-2021.
Acest proiect va fi desfășurat în parteneriat cu Spitalul Județean de Urgență Bistrița, la începutul lunii Septembrie 2020.

Copiii noștri trebuie să se întoarcă la #școală în condiții de maximă siguranță!
Pe lângă măsurile de dezinfectare și igienizare a școlilor, pe care le vom relua la începutul lunii septembrie vom testa gratuit tot personalul implicat în educația copiilor noștri.
Prin responsabilitate și cu ajutorul bunului Dumnezeu, vom trece împreună peste această perioadă!“, a transmis Cristian Niculae.

SPUNE-TI PAREREA