Conform unei investigații presshub.ro, la Bistrița nu-i totul atât de liniștit și curat pe cât pare! Mai mulți infractori periculoși, cu grave probleme de adaptare și comportament, insistă să vină la Bistrița pentru a fi judecați și așa scapă de pedepse.

Infractorii ajung la Bistrița din toate colțurile țării, inclusiv din Capitală.

Avocații din țară se pare că se sfătuiesc cu clienții lor de după gratii și ajung la concluzia că nu ar fi rău să facă un drum până la Bistrița și să cheltuiască banii pe care-i au, pentru că, într-un final, este posibil să fie eliberați condiționat.

Site-ul Lege și Ordine enumeră mai mulți deținuți periculoși eliberați condiționat de la Bistrița:

Vorbim despre: “Elekes Ion și Tomescu Petrică, condamnați în dosare diferite pentru furt calificat și tentativă de omor, eliberați condiționat în 2017, Iancu Nicu, zis “Nicu Gunoieru”, Traficant de droguri pus în libertate în septembrie 2018, care a coordonat propria rețea de distrubuție a drogurilor în zona Gării de Nord București, Munteanu Iulian Gabriel Nicu, Zorică Daniel, Mustafa Nuridin, condamnați pentru trafic de minori, tentative de omor și furt calificat, eliberați în 2019 și Stan Gheorghe, zis Bulgaru, membru al clanului Carani din București, Popa Petrișor, alias Suzuki, ambii eliberați în 2019”.

Acuzațiile locale sunt foarte clare: vorbim despre o rețea care facilitează liberarea condiționată pentru mai multe personaje cu un trecut infracțional uneori monstruos. Se pare că s-ar ști despre această rețea în lumea interlopă și că, prin intermediul unor avocați, aceștia ajung la mâna unei instanțe indulgente, care îi și salvează.

Citește materialul întreg aici!

1 COMENTARIU

  1. D-apoi… au ” auzit ” ei ca la Bistrita … justitionarii sunt usor de ” pacalit ” … sau ca sunt usor de “… ” spaguit ” … ?! De ” pacalit “… n-as prea crede …

SPUNE-TI PAREREA