Jandarmii bistrițeni s-au mobilizat și au donat sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine din Bistrița, fiind mare nevoie de astfel de gesturi, într-o perioadă în care lumea este rezervată privind donarea de sânge.

Cu bonurile valorice primite au venit în sprijinul a trei familii din comuna Rodna, comună afectată grav de inundații, în urmă cu câteva săptămâni. Unii dintre oamenii care au primit donațiile jandarmilor sunt chiar cei salvați din calea apelor de către jandarmii montani din Rodna.

„Donațiile din partea jandarmilor au ajuns miercuri la beneficiari – trei familii cu 12, 10 respectiv 8 copii au acum un motiv în plus de bucurie: acestea fiind sprijinite de oamenii legii!

În cadrul campaniei organizate săptămâna trecută, jandarmii bistrițeni au ales să salveze vieți prin donarea de sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița-Năsăud, din strada Nicolae Bălcescu 11 A. Bonurile valorice primite în urma actului de donare de sânge au fost folosite pentru sprijinirea unor familii care au avut de suferit în urma inundațiilor care s-au produs de curând în localitatea Rodna.

Cu ajutorul acestor bonuri au fost achiziționate produse de strictă necesitate în valoare de peste 1.500 de lei, dar și dulciuri pentru copiii familiilor care au primit sprijinul jandarmilor. Este vorba despre 3 familii din Rodna care au 12, 10, respectiv 8 copii, unul dintre bărbați fiind imobilizat la pat. Trei dintre cei mai mici membri ai acestor familii sunt chiar unii dintre cei care au fost salvați din ape de către jandarmii montani Rodna, la inundațiile din 23 iunie a.c.
„Să vă dea Dumnezeu sănătate multă, vă mulțumim că v-ați gândit la noi!”- acestea au fost cuvintele de mulțumire pentru jandarmii care astăzi le-au oferit produsele achiziționate special pentru aceștia“, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Bistrița-Năsăud, într-un comunicat de presă.

SPUNE-TI PAREREA