Două autoturisme au implicate într-un accident rutier, soldat cu rănirea ușoară a unui pasager, în localitatea Șieu Odorhei.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat șase persoane dintre care un copil. Toate persoanele au fost evaluate din punct de vedere medical, iar copilul, în vârstă de 13 ani, a fost transportat la spital cu un traumatism cranian minor. 

„Conform primelor verificări și măsurători efectuate, un bărbat de 32 de ani, din Feleacu, județul Cluj, nu s-ar fi asigurat corespunzător în momentul în care a pătruns de pe un drum lateral pe drumul județean 151 și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Beclean, pe direcția Lechința-Șintereag.

În urma accidentului, un băiat de 13 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul din Beclean a fost rănit ușor și transportat la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu etilotest, rezultatele fiind zero. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii din Beclean continuă cercetările”, a transmis IPJ BN. 

SPUNE-TI PAREREA