Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o tânără de 13 ani, care a plecat voluntar de domiciliu, din localitatea Arcalia și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Astăzi, 20 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 8 iulie a.c., Moldovan Felicia Marcela, în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,40-1,50 m, aproximativ 45 de kg, față ovală, ochi căprui, păr negru, lung. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de blugi, de culoare albastră, tricou de culoare albă cu imprimeu și adidași portocalii.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

1 COMENTARIU

  1. Daca-i de ” git.anos ” … nu va mirati, ca la ei ” fugaritul copilelor minore ” … este o traditie . O s-o gaseasca cu ” Bou.frend „-ul care a ” fugatit-o ” … pe undeva !

SPUNE-TI PAREREA