Este posibil ca o plimbare în oraș să îți fie răsplătită cu premii atractive? Transilvania Print are un concurs pentru tine și te provoacă să îți scoți la iveală talentul.

„La pas prin Bistrița”, un concurs care își propune să promoveze o colecție de fotografii realizate în micul nostru burg.
Cele mai bune imagini vor fi premiate cu materiale personalizate și tipărituri, aflăm de pe pagina oficială de facebook.

Concursul se va desfășura în perioada 14-26 iulie 2020. Fotografiile se pot trimite până în data de 26 iulie 2020 ora 23:59. Între 27-31 iulie 2020, va fi perioada de vot, iar cel care strânge cele mai multe, va câștiga.

O persoană se poate înscrie cu o singură fotografie în concurs.

Fotografia poate fi realizată atât cu telefonul mobil cât și cu aparatul foto.
Imaginile se trimit pe email-ul contact@transilvaniaprint.ro până în data de 26 iulie ora 23:59, urmând a fi postate pe pagina Transilvania Print, într-un album dedicat concursului.

Metoda de jurizare constă în obținerea unui număr cât mai mare de like-uri.

Premii:

Premiul I:

print canvas 40 x 60 cm cu poza din concurs (sau altă imagine la alegere) + un set compus din sacoșă de pânză, cană și carnețele A6, toate personalizate

Premiul II:

print canvas 30 x 40 cm cu poza din concurs (sau altă imagine la alegere) + un set compus din cană și carnețele A6, ambele personalizate

Premiul III:

print canvas 20 x 20 cm cu poza din concurs (sau altă imagine la alegere) + cană personalizată.

SPUNE-TI PAREREA