Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, prin Direcția Generală Turism, demarează o campanie dedicată românilor din diaspora, care s-au întors recent în țară sau își doresc să o facă.

Mesajul campaniei este simplu: „Vă așteptăm acasă! Avem locuri de muncă pentru voi, în mod special în domeniul HoReCa”

Prin această campanie ne dorim să atragem atenția românilor care s-au întors acasă din diaspora și care au fost activi în acest domeniu, că există posibilități absolut onorabile și interesante de a rămâne aici și de a lucra în industria ospitalității din România. Sunt de părere că în ultimii ani, țara noastră a arătat că este într-o creștere din punct de vedere al interesului pentru investitori. (…) Între timp, așa cum bine știm, pandemia cu noul coronavirus a schimbat radical planurile gândite și nu numai. Însă, un lucru a rămas real: lipsa forței de muncă, a declarat Emil-Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – Direcția Generală Turism.

Zdruncinat în contextul actual, domeniul HoReCa, mai mult decât oricând, are nevoie de forță de muncă. Doar acționând împreună, economia poate să îți revină, împreună cu turismul românesc, luptând pentru reclădirea României.

SPUNE-TI PAREREA