Conferința „Europa Digitală” își propune să susțină creșterea nivelului de conștientizare și de înţelegere cu privire la importanța transformării digitale a economiei și societății europene.

Pentru aceasta, se dorește informarea companiilor interesate, cu privire la beneficiile reale ale transformării digitale prin intermediul atragerii de fonduri pentru dezvoltare, care vin să sprijine inițiativele care conduc spre economia viitorului (Programul ”Europa Digitală”).

Printre Invitați, se numără: Dl. Ioan Sabin Sărmaș – Președinte Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, prof. Dr. Ing. Stelian Brad – Președinte Cluster Cluj IT, consultant pentru Strategia națională de digitalizare și specializare inteligentă și d-na. Petra Szavics – CEO, InnoStrat Consulting, expert extern al CE

Evenimentul se va desfășura prin platforma ZOOM, în data de 23 iulie 2020, începând cu ora 11.00 și va fi transmis live pe pagina de https://www.facebook.com/EuropeDirectBistrita/.

Pentru a putea participa la sesiunea LIVE si pentru a adresa întrebări invitaților, dar și pentru a intra în contact cu participanții este necesar să vă înscrieți, completând formularul (https://forms.gle/GH3PpweaBedsAktT6), până la data 22 iulie 2020, ora 24:00 (locurile sunt limitate).

Pentru mai multe informații, vă stau la dispoziție:
Monica Mureșan – Manager EDIC, tel.: 0733-900201
Ramona Simina Hurjui – Asistent manager, tel.: 0733-900203;
Paul Negrea – Consilier comunicare social media, tel.: 0733-900196, e-mail: europedirect@cciabn.ro, tel/fax:0263-210038

SPUNE-TI PAREREA