Magazia de cartoane a magazinului Atlantis din Viișoara a fost incendiată, spune Rodica Dobraniș, patroana lanțului de magazine, de doi drogați care-și fac veacul prin zonă.

După ce au amenințat vânzătoarele, s-au enervat și au aruncat foc în magazia de cartoane. Focul s-a extins până la etajul întâi, spune aceasta, iar angajatele magazinului au reușit să-l stângă cu ajutorul unor extinctoare pe care le aveau la îndemână.

„Viișoara. Cartierul părăsit al Bistriței.
Doi drogați din cei mulți care-și duc veacul în multimediatizatele blocuri sociale din Viișoara, după ce au amenințat angajatele magazinului, au aruncat cu foc în magazia de cartoane fără nicio emoție, lăsând să se aprindă totul până ce flăcările au ajuns la etajul întâi.
Este evidentă reacția civică a persoanelor prezente, nu?
Norocul mare a venit de la fetele din magazin care s-au mobilizat exemplar folosind extinctoarele, respectiv un furtun pe care-l aveau la îndemână.
Reacția promptă a pompierilor, cărora le mulțumesc din suflet, a făcut ca pagubele să fie relativ mici.
Reprezentanții poliției locale au apărut și ei într-o vreme, două persoane evazive care ne-au întrebat sec: – dacă sunt pagube materiale sau oameni răniți.
Nu au notat nimic și au dispărut relativ repede din peisaj. Doar pentru asta-i plătim, nu?
Povestea cu teroarea drogaților din zonă ne rămâne nouă și locatarilor acestei mici comunități.
De două jafuri și o tâlhărie am mai avut parte la acest magazin, toate făcute de o gașcă de romi care au fost găzduiți de primarul Ovidiu Crețu, în blocurile sociale, pentru voturile care ne-au ținut în beznă atâția ani.
Evident că, noi, localnicii români, majoritari deocamdată, pentru a nu-i discrimina, trebuie să facem tot posibilul să-i reintegrăm, să le acceptăm toate aceste mizerii și pericole pe care le declanșează datorită faptului că nu le este frică și nimeni nu le are baiul.
Oare cât o să putem să mai suportăm?
Ce faceți domnule Crețu cu oamenii ce au construit acest cartier?
Cum îi mai priviți în ochi?
Acum nu mai aveți nevoie de voturi?
Ce faceți cu ele?
Le dați vicelui să ducă la bun sfârșit opera de distrugere a acestui cartier?”, a declarat pe Facebook Rodica Dobraniș.

SPUNE-TI PAREREA