Ieri, în jurul orei 19:00, un TIR a intrat într-un autoturism în Pasul Tihuța, la ieșire din Poiana Stampei.

Din păcate, bărbatul de 60 de ani a murit pe loc în urma impactului. Este vorba despre un angajat al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud pe nume Radu Nicula și era consilier superior în cadrul compartimentului tehnic de implementare a lucrărilor publice. Soția sa a fost transportată la spitalul din Suceava, iar acum se află în comă.

Trupul bărbatului a rămas la morga din Suceava și urmează să-i fie adus acasă luni.

Pentru amândoi astăzi trebuia să fie o zi festivă, se îndreptau către Sucevița unde femeia să-și sărbătorească ziua de naștere alături de prietenii care-i așteptau.

„Vestea trecerii la cele veșnice în urma unui grav accident rutier a Domnului Inginer Radu Nicula, Consilier Superior în cadrul Serviciului Investiții, ne-a întristat profund pe toți cei care îl cunoșteam și lucram cu el!

Consiliul Județean este în doliu și județul Bistrița-Năsăud pierde un profesionist și un om de mare caracter!

Cuvintele de mângâiere pentru familia greu îndurerată sunt de prisos acum când suflete noastre, ale prietenilor și cunoștințelor, sunt învăluite de durere!

Bunul Dumnezeu să întărească familia Nicula și să îi dea putere să treacă peste acest moment greu din viață! Ne rugăm cu toții pentru soția domnului Nicula, aflată în stare gravă pe un pat de spital!”, a transmis președintele CJ, Emil Radu Moldovan.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

 

SPUNE-TI PAREREA