Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile a doi tineri, de 24 și 27 de ani, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice,violare de domiciliu, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovire sau alte violențe.
Reamintim că polițiștii au intervenit duminică dimineața la Băile Figa, unde patru tineri s-au luat la bătaie. În conflict au intervenit alte trei persoane, care, la rândul lor au luat bătaie și au fost rănite cu un pistol de tip airsoft, cu gloanțe de cauciuc. O fată a fost rănită, având nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii ajunși la fața locului i-au identificat rapid pe agresori și i-au condus la sediul Poliției Orașului Beclean. Este vorba despre doi tineri, de 23 și 24 de ani, din Șieu Odorhei și Budești care ar fi avut o altercatie cu alții doi, un băiat și o fată, ambii din localitatea Beclean. Ulterior, alți trei tineri, toți din Tiha Bârgaului, au intervenit și au fost agresați de cei doi. La un moment dat, tânărul de 23 de ani a folosit un pistol de tip airsoft, cu proiectil din cauciuc, nesupus autorizării, rănindu-i pe cei trei.

Cei doi tineri din Șieu Odorhei și Budești au fost reținuți pentru 24 de ore și, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.Aceștia au fost plasați, astfel, sub control judiciar.

SPUNE-TI PAREREA