Multe necunoscute și speculații, în ultima vreme, dar cert este că ponderea datoriei publice guvernamentale în PIB a atins 40% din PIB, adică cel mai mare nivel din ultimii 30 de ani, a remarcat Mihaela Ivan, consilierul președntelui CJ BN, Emil Radu Moldovan.

Măștile nu au protejat și economia, a mai subliniat Mihaela Ivan, care a criticat și deciziile guvernului în ceea ce priveșe modul de desfășurare a cursurilor, începând cu luna septembrie.

„Guvernați, nu mai aberați și faceți cumva să nu îngropați și mai tare țara-n datorii. Tot ce s-a clădit în ultimii ani, ați făcut praf în 9 luni. Pandemia are contribuția ei, dar voi nu ați făcut nimic, să protejați economia.
Ah, ba da, afaceri cu măști și nu numai. Din păcate, măștile nu au protejat și economia.
Uite așa, țara s-a îmbolnăvit, iar vaccinul își face efectul în ani și cu mare efort din partea oamenilor și a celor ce o să vină!
Încă una, din păcate:

O săptămână cursuri online, o săptămână cursuri în clase! Asta-i ideea mirobolantă a Guvernului PNL, odată cu începerea școlii, în septembrie.Nu se știe ce vor face părinții, vor lucra și ei o săptămână da, una, nu, ca să-și poată supraveghea copiii când le vine rândul să aibă cursuri online.
Nu se știe dacă vor fi tablete și internet, așa cum prevede legea, pentru copiii fără posibilități. Nu se știe“, a spus Mihaela Ivan.

SPUNE-TI PAREREA