Mihai Elian Ulsamer, fiul lui Mihai Belei, fost consilier local PRM BN, a murit azi noapte, în București, vestea fiind un șoc imens pentru familie, prieteni și cunoscuți. 

Mihai Belei  fost căpitan de Securitate până în 1989, după care a fost şeful Serviciului de Paşapoarte Bistriţa-Năsăud.

Mihail Elian Ulsamer a administrat mai multe afaceri în Bistrița, printre care agenția de publicitate Awa Design și ziarul online Bistrita24.ro. A fost, de asemenea, implicat în fotbal.

Mihai Ulsamer are trei copii, iar ultimii ani și i-a petrecut în Capitală. 

Printre ultimele sale postări se află o frază în care spunea că viața e frumoasă, dar lăsa puncte de suspensie în ceea ce privește viața lui. De asemenea, ultima sa postare este melodia Ioanei Ignat, „Nu mă uita”. La comentarii și-a exprimat iubirea pentru copiii săi. Conform unor surse apropiate  familiei, Mihai Elian și-ar fi pus capăt zilelor.

Mai mulți prieteni i-au lăsat mesaje de condoleanțe pe pagina de facebook. 

Redacția Observator BN transmite condoleanțe familiei îndoliate.

2 COMENTARII

  1. Mincinoșilor tatăl meu nu șiar fi pus capăt zilelor nici dacă ar fi vrut! Atâtea minciuni spuneți încât nimeni nu va ști care este adevărul! Tatăl nostru ne-a iubit foarte mult pe toți trei dar în niciun caz nu ar fi vrut să se sinucidă ! Dorința lui era ca să se mute de lângă ultimul copil și să fie singur și liniștit ! El a fost un om bun, prea bun pentru lumea aceasta…🙏❤

  2. Of, draga fetita curajoasa, imi pare tare rau prin ce treci acum, nu doar tu, dar si fratii tai. Durerea plecarii tatalui din lumea aceasta nu ti-o va putea lua nimeni, dar cu timpul vei invata sa traiesti cu ea, va deveni parte din tine…ca si cum el ar trai in continuare insa printre gandurile tale. Iti doresc sa fii puternica si da, sa mergi pana la capat in aflarea adevarului, oricat de greu iti va fi – in memoria lui si pentru viitorul vostru. Fii puternica si curajoasa.

    Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca pe tatal tau drag, Mihail Elian!

SPUNE-TI PAREREA