Ștrandul Codrișor din Bistrița este închis astăzi, 10 iulie 2020, după ce o femeie s-a accidentat într-o bucată de faianță ciobită. Femeia a suferit o tăietură adâncă la picior, necesitând transportul la spital cu ambulanța.

Reamintim că lucrările de reabilitare a ștrandului municipal au început în septembrie 2015 și au costat 4,7 milioane de lei.

Ștrandul a fost închis încă de joi, 9 iulie, lucru care a stârnit nemulțumirea oamenilor.


Primăria Bistrița a tramsmis anunțul privind data de azi, 10 iulie:

„Primăria municipiului Bistrița anunță că vineri, 10.07.2020 Ștrandul municipal Codrișor va fi închis în vederea realizării unor măsuri de protecție recomandate de Direcția de Sănătate publică și Oficiul pentru Prorecția Consumatorilor, ca urmare a incidentului din seara zilei de 5.07.2020. Regretăm acest incident și îi asigurăm pe cetățeni că vom face tot ceea ce este necesar pentru ca să nu ne mai confruntăm cu astfel de situații. Executantul lucrărilor de modernizare a Ștrandului municipal Codrișor va face pe parcursul zilei de mâine toate aceste amenajări și reparații, care se constituie în măsuri de protecție suplimentare, menite să asigure condiții optime celor care doresc să beneficieze de facilitățile oferite în această locație.

Deschiderea Ștrandului municipal Codrișor este programată pentru ziua de sâmbătă, 11.07.2020, demers condiționat de avizul celor două instituții care au emis setul de măsuri suplimentare de protecție“, a transmis Primăria Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA