În urma dezbaterilor, „Alianța pentru Bistrița-Năsăud” a stabilit candidatura pe liste comune, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

De asemenea, în Municipiul Bistrița și în celelalte 3 orașe: Beclean, Năsăud, Sângeorz- Băi, precum și în alte 47 UAT-uri se va candida tot pe liste comune, din partea „Alianței pentru Bistrița-Năsăud”.

Este vorba despre următoarele UAT-uri: Bistriţa Bârgăului, Braniştea, Budacu de Jos, Budeşti, Căianu Mic, Cetate, Ciceu – Giurgeşti, Chiuza, Coşbuc, Dumitriţa, Feldru, Galaţii Bistriţei, Poiana Ilvei, Josenii Bârgăului, Ilva Mare, Ilva Mică, Lechinţa, Leşu, Livezile, Lunca Ilvei, Matei, Măgura Ilvei, Mărişelu, Miceştii de Câmpie, Milaş, Monor, Nimigea, Nuşeni, Parva, Petru Rareş, Prundu Bârgăului, Rodna, Romuli, Rebrișoara, Sânmihaiu de Câmpie, Silivaşu de Câmpie, Spermezeu, Şieu – Măgheruş, Şieu – Odorhei, Şieuţ, Şintereag, Târlişua, Teaca, Telciu, Tiha Bârgăului, Uriu, Zagra.

Doar în 5 comune, precum Dumitra, Maieru, Negrilești, Salva și Șieu, se va candida pe liste separate la Consiliul Local, iar candidatul pentru Primăria UAT-ului va fi susținut de către Alianță.

Nu în ultimul rând, s-au validat și candidaturile „Alianței pentru Bistrița-Năsăud”, din partea PSD, pentru comunele Josenii Bârgăului și Matei.
Oamenii de încredere alături de care continuăm munca sunt Vrâncean Nicolae pentru comuna Josenii Bârgăului și Darlaczi Dănilă, pentru comuna Matei.

„Alianța pentru Bistrița-Năsăud” continuă să fie unită pentru comunități și să aducă oameni devotați, care să continue transformarea proiectelor în fapte, să se țină de cuvânt și să dezvolte întregul județ, dintr-un capăt în altul.

În perioada următoare, vă vom anunța deciziile privind candidaturile și în celelate UAT-uri.

Sursa: Comunicat de Presp Alianța pentru Bistrița-Năsăud

1 COMENTARIU

 1. Motto:
  “Alte măşti, aceeaşi piesă,
  Alte guri, aceeaşi gamă,
  Amăgit atât de-adese
  Nu spera şi nu ai teamă”.
  (Mihai Eminescu- Glossă)
  Alianta pentru Bistrita-Năsăud nu-i decât o mască PSD-istă în spatele căreia se ascund aceleasi mutre acre de indivizi trecuti de prima tinerete , în frunte cu chelnerul Răducu și care nu au curajul să mai candideze la alegerile locale sub sigla PSD, știind că vor pierde copios.

SPUNE-TI PAREREA