Mihaela Ivan, actual consilier în cabinetul președintelui Consiliului Județean Emil Radu Moldovan, a fost numită purtător de cuvânt al Alianței pentru Bistrița-Năsăud, formulă electorală adoptată de partidele PSD, ALDE și Pro România la nivel de județ.

Alianța și-a stabilit deja candidații la Cnsiliul Județean, dar și pentru aproape toate UAT-urile din Bistrița-Năsăud. Aleșii locali sunt susținuți, în mare parte, de alianță, prin liste comune, dar sunt și câteva localități în care consilierii locali vor pot fi aleși de pe liste separate.

Citește și:

PSD, ALDE și Pro România – situația candidaturilor pe liste comune în Bistrița-Năsăud. S-au stabilit candidați și în Matei și Josenii Bârgăului

 

Mihaela Ivan lucrează în administrația din Bistrița-Năsăud de câțiva ani buni, fiind, nu demult, și director în Cancelaria Prefectului. Un bun strateg social media, este familiarizată și cu activitatea„în teren“, din ultimii ani, în administrația tuturor UAT-urilor din Bistrița-Năsăud, fiind, în permanență, prezentă la diverse evenimente, inaugurări, desfășurări de proiecte etc.

Mihaela Ivan a absolvit Colegiul Național „Liviu Rebreanu“ din Bistrița și a urmat Facultatea de Științe Politice, Adminitrative și ale Comunicării. A studiat, printre altele, protocolul și eticheta în diplomație la Institutul Diplomatic Român. De asemenea, a fost consultant politic în Guvernul României.

Citește și:

Alianța pentru Bistrița-Năsăud, pregătită pentru alegerile locale din 2020. Lista candidaților din județ (FOTO/VIDEO)

SPUNE-TI PAREREA