Ionuț Simionca (PMP), este hotărât să lase Parlamentul și să își ia în serios misiunea de a candida la Primăria Bistrița.
Simionca spune că va fi o luptă interesantă și că lumea s-a săturat de partidele tradiționale, de aceleași fețe care promit și nu realizează nimic. Sigura lui promisiune, după cum spune deputatul, este că va munci și se va implica foarte mult.

„M-am hotărât să candidez la Primăria Municipiului Bistrița pentru că știu că voi fi un bun gospodar. Principala mea promisiune este aceea că o să muncesc foarte mult. Am un proiect pe care îl fac împreună cu bistrițenii, mă pregătesc foarte serios pentru această candidatură deoarece Municipiul Bistrița are nevoie de schimbare“, a transmis deputatul.

1 COMENTARIU

  1. E clar că Bistrița are nevoie de schimbare. Dar aveasta nu poate veni decât daca opoziția va reuși să iasă cu un candidat unic de primar la alegerile locale. Orice ambitie a partidelor de dreapta de a veni fiecare cu câte un candidat este favorabilă pădurarului Cristian Niculae (alias Wannabe) candidatului PSD de a ajunge fără vre-un efort viitorul primar la Bistritei.
    Vezi: https://timponline.ro/ioan-turc-spera-ca-opozitia-va-reusi-sa-iasa-cu-o-formula-unitara-la-alegerile-locale/

SPUNE-TI PAREREA