Candidatul Partidului Verde la Primăria Bistrița, Dan Ciobănică, are o pre-campanie foarte activă și interesantă în această perioadă. El a discutat, recent, cu veterniari din bsitrița pentru a afla toate nevoile și dorințele oamenilor care au animale de companie.

Un parc special pentru patrupede, vase cu apă în anumite locuri din oraș, locuri de aruncare a deșeurilor produse de animale și chiar un cimitir pentru membrul necuvântător al familiei, sunt printre principalele subiecte abordate.

„Relația dintre om și animalul de companie are un istoric îndelungat. Relația cultivă în timp încrederea și responsabilizează.De aceea iubitorii de animale și oamenii specialiști doresc parcuri amenajate pentru câini.Ieșirea în parcurile amenajate, cunoașterea altor oameni și animale este un mod de socializare.Despărțirea de animalul de companie este dureroasă, animalul este considerat un membru al familiei. Un loc cu destinație „cimitir animale“ ar fi o soluție pentru cei care locuiesc la bloc și nu numai“, a spus Dan Ciobănică.

1 COMENTARIU

  1. Domnule draga, nu ” cainii, pisicile … si alte lighioane de companie ” ne intereseaza pe noi … Avem noi destule alte prioritati la care municipalitatea trece pe la noi, doar in campaniile de alegeri . Sunt destule strazi , mai ales prin ” localitatile componente ” , neasfaltate, nemodernizate, fara iluminat public, fara canalizare si apa curenta … si nu doar pe cele nou infiintzate , ci pe cele principale, curente si de cand exista localitatile respective . Despre ce vorbim ? Daca veti ajunge porimar, oricum nu depinde de Dvs sa faceti ceva anume… dar va intrebam daca ceea ce spuneti Dvs este ceea ce ne trebuie noua … Fiti domnule serios si veniti cu poropuneri si idei pertinente si utile social .

SPUNE-TI PAREREA