Parcul auto al IPJ BN a fost reînnoit azi cu 12 autospeciale Dacia Logan care vor ajunge la șase posturi de poliție din județ, dar și la Serviciul Rutier, Biroul de Ordine Publică Bistrița și Poliția Sângeorz-Băi. Acestea au un nou design, fiind mult mai vizibile în trafic. 

„12 autospeciale destinate structurilor de ordine publică și rutieră au intrat de ieri, în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud , contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Ieri, 7 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a recepționat 12 autospeciale noi Dacia Logan, ce vor fi repartizate structurilor de ordine publică și rutieră din județ.

În cursul acestei săptămâni, polițiștii de la 6 posturi de poliție din județ ( Prundu Bârgăului, Teaca, Lechința, Maieru, Telciu și Feldru), Serviciului Rutier, Biroului de Ordine Publică Bistrița și Poliției Sângeorz-Băi vor primi autospecialele ce vor fi folosite în misiunile specifice.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii”, a transmis IPJ BN, într-un comunicat de presă. 

SPUNE-TI PAREREA