Organizația PSD BN, aflată în alianță cu ALDE și Pro România, și-a anunțat astăzi candidații în majoritatea unităților administrativ teritoriale din județ, sub sigla Alianței pentru Bistrița-Năsăud.

În unele comune, cum ar fi Ciceu Mihăiești, Josenii Bârgăului, Matei, Rebra sau Urmeniș, candidații nu au fost încă stabiliți. La fel este în comuna Șanț, unde fostul primar, Ioan Szabo, este spitalizat de aproximativ cinci săptămâni, după ce a fost confirmat cu Coronavirus. El se află la terapie intensivă, la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Liderul PSD, Radu Moldovan, a declarat astăzi, în cadrul conferinței de presă, că nu va participa la nicio discuție politică până ce Ioan Szabo nu își va reveni.

„La Șanț avem o situație delicată din alt punct de vedere, independent de noi, care sper să se finalizeze pozitiv. Cred că nu mai e un secret pentru nimeni: primarul Ioan Szabo are o situație delicată de sănătate și vom vedea cum evoluează lucrurile. Până nu vedem cum evoluează, lucrurile, eu nu particip la niciun fel de discuție politică. Vom vedea ce se va întâmpla acolo și ce vom face“, a declarat Radu Moldovan.

Ioan Szabo a fost unul dintre primarii care, de-a lungul a aproape două mandate, a avut, în permanență cele mai bune scoruri electorale, atât când a fost ales, cât și pentru partidul din care face parte.

SPUNE-TI PAREREA