Alianța pentru Bistrița-Năsăud își lansează mâine, 7 iulie, candidații și semnul electoral pentru alagerile locale din 27 septembrie 2020.

Evenimentul va avea loc de la ora 11.00, la Palatul Culturii Bistrița, cu participarea preşedintelui Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, liderul PSD BN, a primarului Ioan Monița – președinte ALDE BN şi a lui Grigore Timoce – președinte PRO România BN.
Organizatorii anunţă că acest eveniment va avea loc cu respectarea distanțării sociale și a prevederilor legale existente în contextul actual.

1 COMENTARIU

  1. Motto:
    „Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! Dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele esenţiale”
    (I.L.Caragiale- O scrisoare pierdută)
    Administratia locala are nevoie de schimbare profunda. Numai la Bistrita, după cele 3 mandate de administratie catastrofală ale primarului Ovidiu Cretu, orasul nu a progresat deloc, ba dimpotrivă, a ajuns să fie numit numit „Caracalul Ardealului”.
    Un exemplu este acel proiect tâmpit numit pompos si neromâneste “Wonderland”, la care au pus botul si alti neisprăviti din administratia locală si judeteană. Acest proiect fără perspectivă situat pe pasunea din Unirea la poalele dealului “Cocos”, a înghitit deja peste 5 milioane de euro din imprumuturi bancare, pe o pârtie de ski nefunctională si unde se aruncă în continuare cu alti bani din bugetul local, pe tot felul de lucruri inutile construite de-a valma fără nici o logică. Pentru că nu-i duce mintea la mai mult, cei de la Consiliul Judetean in frunte cu Radu Moldovan, vor să construiască tot aici un stadion cu 12.000 de locuri si o sală polivalentă cu 2500 de locuri. Ce să caute aici la dracu-n praznic o sală polivalentă destinată pentru a găzdui cele mai variate manifestări, de la competitii sportive până la evenimente culturale, corporatiste, conferințe sau concerte, când locul cel mai potrivit ar fi in oras unde omul poate ajunge pe jos. Si exemplele ar putea continua. De aceea se impune o schimbare a listei de candidati . Ori, ”Alianța pentru Bistrița-Năsăud”, vine cu aceeasi listă de candidati, unii aflati la al n-lea mandat. Ba mai mult unii dintre ei nu au nici o meserie si dacă nu vor fi realesi ajung someri.

SPUNE-TI PAREREA