UPDATE: Conform primelor verificări, în com. Leșu pe DJ 172 E un tânăr în vârsta de 19 ani din Sângeorz-Băi în timp ce conducea un autoturism pe direcția Leșu-Ilva Mică, pe fondul lipsei de experiență și a neadaptării vitezei la condițiile de trafic, într-o succesiune de curbe, ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de la marginea părții carosabile. În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi pasager în autoturism, rănirea gravă a unui tânăr 19 ani din Sângeorz-Băi și rănirea ușoară a altui tânăr de 16 de ani din Sângeorz-Băi ambii pasageri în autoturism aceștia fiind transportați la spital. Conducătorul auto și un alt pasager din autoturism în vârstă de 19 ani au refuzat transportul la spital. Șoferul de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Tânărul ar fi obținut permisul de conducere de aproximativ o lună de zile. Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului. Circulația a fost blocată în zonă pentru aproximativ 60 de minute. Momentan se circulă alternativ pe o bandă. Reprezentații Isu și Electrica acționează acum pentru îndepărtarea firelor de curent electric căzute, o dată cu stâlpul de curent electric, peste partea carosabilă.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier a avut loc în această seară în comuna Leșu din Bistrița-Năsăud, unde un autoturism a intrat într-un stâlp de beton care s-a rupt și căzut peste mașină. La fața locului au ajuns două echipaje de pompieri si trei de la SAJ BN, în total, patru ambulanțe, găsind trei victime sunt policontuzionate, dintre care una inconștientă. 

În autoturism se aflau 5 persoane printre care și un minor de 16 ani. Acesta și conducătorul auto au fost evaluați din punct de vedere medical și nu s-a impus transportul la spital. La spital au fost transportate celelalte 3 victime care prezentau traumastim craniocerebral grav/ suspiciune de fractură/ traumatism cranian minor.

SPUNE-TI PAREREA