Aluviunile care se scurg de pe strada Crândului pe carosabilul străzii Valea Budacului sunt o problemă la fiecare ploaie mai serioasă. O rigolă carosabilă a fost construită în zona, pentru a rezolva acest inconvenient.

„La finalul lunii aprilie, ne-am întâlnit cu cetățenii de pe str. Valea Budacului. Printre solicitările pertinente făcute de ei în această întâlnire a fost și cea a realizării unei rigole carosabile pe str. Crângului, pentru preluarea apelor pluviale care vin de pe acea stradă, în cazul precipitațiilor abundente.

În această săptămână, ne-am respectat promisiunea și, împreună cu Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița, a fost realizată rigola carosabilă de la intrarea pe str. Crângului.

Urmează să fie realizate și ultimele lucrări de finisare și asfaltare pe lângă rigolă, precum și pe părțile laterale ale acesteia.
Suntem alături de bistrițeni, mergem în mijlocul lor să discutăm deschis și constructiv despre nevoile lor și încercăm să rezolvăm problemele cât mai rapid și eficient“, a transmis viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae.

2 COMENTARII

  1. si cu ridicarea bordurilor la trotuarul din partea mai inclinata a drumului,care permite scurgerea apelor pluviale in casele si curtile locuitorilor,cum ramane??? mai ales ca asfaltul nou e mai inalt cu vreo 3-4 cm!!! era o promisiune de la aceeasi intalnire,nu?

  2. Pe acest Cristian Niculae (alias Wannabe) nu l-a dus capul să solicite montarea de rigole carosabile odată cu asfaltarea din bordură in bordură, pe marginea tuturor străzilor pe care s-au făcut astfel de lucrări, inclusiv pe Bulevardul Republicii.
    Prin astfel de rigole apa de ploaie se scurge instantaneu fără să băltească pe marginea drumului sau, si mai grav să intre in curtile sau subsolurile caselor, asa cum s-a întâmplat în iunie, 2017 cand în urma unei ploi abundente apa a inundat subsolul Piadineriei din Piața Mihai Eminescu.

SPUNE-TI PAREREA