Un accident rutier a avut loc azi în localitatea Tiha Bârgăului. O femeie care traversa strada regulamentar a fost surprinsă și accidentată de o mașină. Femeia a fost transportată la spital, acuzând dureri în zona bazinului. De asemenea, o fetiță în vârstă de 12 ani, pasageră a autoturismului, care acuză dureri la membrul superior drept, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița pentru investigații medicale mai amănunțite.

„Polițiștii Serviciului Rutier  au intervenit azi, 02 iulie a.c. în jurul  orelor 09.50, ca urmare a unui apel 112 cu privire la un accident rutier.

Conform primelor verificări, în loc Tiha Bârgăului, pe DN 17, o femeie în vârsta de 34 de ani angajată în traversarea regulamentară a străzii, a fost surprinsă și accidentată, pe fondul neacordării de prioritate,  de un autoturism condus de o femeie în vârsta   de 35 de ani din Tiha Bârgăului. Din accident a  rezultat rănirea gravă  a pietonului care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița  precum și  rănirea ușoară a unui minor în vârstă de 12 ani, pasager în autoturism. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului”, a transmis IPJ BN. 

SPUNE-TI PAREREA