UPDATE. Conform primelor verificări efectuate de polițiști, un conducător auto de 42 de ani din Bistrița, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu alt autoturism condus regulamentar de o femeie de 23 ani din Bistrița. În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat pe sensul opus de mers după care s-a răsturnat. Din accident a rezultat rănirea ușoară a ambilor conducători auto, iar traficul rutier a fost blocat pentru aproximativ 10 minute.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii de la Biroul Poliției Rutiere au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe Calea Moldovei din Bistrița, în apropierea centrului comercial. Modulul SMURD și un echipaj de la SAJ BN, dar și mai multe echipaje de poliție au intervenit la locul accidentului. Traficul se desfășoară cu dificultate pe teu cei care intră în oraș, dinspre Unirea. 

 

SPUNE-TI PAREREA