Un bărbat de 66 de ani din orașul Năsăud și-a pierdut viața încercând să traverseze râul Someș. Bărbatul fusese dat dispărut, așa că a fost căutat de către autorități. După o zi e căutări, el a fost găsit fără suflare pe malul apei.

„În seara zilei de 26 iunie a.c., polițiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi prin apel 112 despre dispariţia unui bărbat în vârstă de 66 ani, din Năsăud. Acesta a fost căutat de către fiul său, care i-a găsit maşina şi câteva obiecte personale, pe proprietatea sa, de lângă râul Someș, din Năsăud.
La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud, Serviciul de Investigații Criminale, precum si alţi poliţişti din cadrul IPJ-Bistriţa-Năsăud, dar şi o echipă din cadrul I.S.U. – Bistriţa-Năsăud, în vederea efectuării de căutări.
Pe proprietatea bărbatului a fost identificată o tiroliană pentru traversarea râului, pe care a fost culisat un cărucior care se afla la mijlocul tirolianei, deasupra apei, de acesta fiind agățate o plasă și o umbrelă, recunoscute de fiul persoanei dispărute ca aparținând tatălui său.
Întrucât la acea dată, căutarea fost sistată datorită lăsării întunericului, în data de 27 iunie a.c., trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit pe malul drept al râului Someș.
Poliţiştii efectuează în cauză cercetări pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilită cauza decesului“, a transmis IPJ BN într-un comunicat de presă.

SPUNE-TI PAREREA