Alte trei persoane din Bistrița-Năsăud au decedat în ultimele 24 de ore pe fondul complicațiilor cauzate de infecția cu noul Coronavirus. Astfel, numărul deceselor raportate de către Grupul de Comunicare Strategică, în contextul pandemiei de Coronavirus, ajunge la 47 la nivel de Bistrița-Năsăud.
Decesul cu numărul 45 este un bărbat de 68 ani, internat la Secția Covid-19 etaj 4 din data de 9 iunie, când a și fost confirmat Covid-19. Pe fondul complicațiilor în starea de sănătate, a fost transferat în data de 16 iunie la Secția ATI, decedând în data de 26 iunie.
Comorbidități: tumoră de colon, insuficiență renală. Acesta este un fost angajat al Inspectotarului Județean în Construcții, pe ume Cornel Muntean.

Deces nr. 46. Femeie, 69 ani, internată prin UPU la Secția ATI în data de 8 iunie, când a primit confirmarea Covid-19. Decedată azi, 27 iunie.
Comorbidități: obezitate,hipertensiune, insuficiență cardiacă

Deces nr. 47. Femeie, 83 ani, beneficiară a Centrului de îngrijire persoane vârstnice din Maieru, internată din 13 iunie la Secția Boli Infecțioase, confirmată Covid-19 – formă severă. Decedată astă-noapte, 27 iunie.
Comorbidități: pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, demență mixtă severă, boală degenerativă, cardiopatie ischemică cronică, hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II.

1 COMENTARIU

 1. Motto:
  “În fața unei boli ești precaut sau ești prost, una din două!”
  (Klaus Iohannis)_
  Timp de trei luni PSD-ul a tratat cu superficialitate măsurile recomandate de specialistii din domeniul bolilor infectioase si încercările autorităților de a limita răspândirea infecției cu Covid-19, lansând mesaje de tipul : “Virusul nu există”; “Nazistul Iohannis vrea să ne cipeze”; “Masca e botniță”; “Guvernul falsifică datele”; “Spitalele torturează pacienții”, etc.
  Scopul perfid al PSD si al acolitilor săi era să submineze încrederea populatiei în autorități si creze si să creeze anarhie în respectarea măsurilor sanitare impuse în pandemie.
  Acum, după ce ei au instigat public la nerespectarea măsurilor de precauție, acelasi PSD a început să acuze Guvernul pentru creșterea numărului de îmbolnăviri. Până unde poate merge ipocrizia PSD-istă?

SPUNE-TI PAREREA