Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi, un echipaj de la SVSU cu mașină de teren și echipajul de terapie intensivă mobilă au intervenit în această după amiază într-o zonă greu accesibilă pe raza localității Șanț la un accident. Din primele informații rezultă că un copil în vârstă de aproximativ 12 ani căzut din tractor. 

Echipajele medicale au preluat copilul și l-au stabilizat în vederea pregătirii pentru elicopterul SMURD care urmează să aterizeze in localitatea Șanț. 

Completare: în urma accidentului au rezultat două victime: copilul în vârstă de aprox 12 ani, preluat de elicopterul de la Baza Aeriană Jibou si transportat la o Clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca, cu suspiciune de fractură închisă membru inferior, traumatism cranian minor și alte traumatisme.

Echipajul de terapie intensivă mobilă a preluat cealaltă victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 49 de ani, politraumatizat, pentru transportul la UPU SMURD Bistrița.

IPJ BN: Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz Băi au intervenit azi, in jurul orelor 16:14, ca urmare a unui apel 112, în care era sesizat faptul că, în com. Șanț, în zona muntele Făgețel, un bărbat în vârstă de 46 de ani, pe fondul manevrării necorespunzătoare a tractorului cu care se deplasa, s-a răsturnat în aval. La fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate de confirmă, in urma evenimentului rezultând vătămarea corporală a conducătorului utilajului și a pasagerului din cabină, un minor în vârstă de 12 ani.

Polițiștii continuă cercetările, urmând a fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

SPUNE-TI PAREREA