Miercuri, 24 iunie a.c., jandarmii bistrițeni au continuat acțiunile de verificare a celor care nu poartă mască de protecție conform reglementărilor legale în vigoare, în stare de alertă. De această dată au fost verificate și liniile de transport în comun 2 și 13, Viișoara respectiv Subcetate.

Au fost aplicate amenzi în valoare de 2.000 lei și un avertisment scris pentru nerespectarea măsurii privind purtarea măștilor de protecție.
Totodată, acțiunile de verificare au vizat și societăți comerciale de pe raza localităților Sărata și Viișoara. Astfel, au fost verificate 8 societăți comerciale din care 6 magazine și 2 stații de alimentare cu carburanți, fiind aplicate 12 sancțiuni pentru nerespectarea măsurii privind purtarea măștilor de protecție. Valoarea acestora se ridică la 2.000 de lei.

Locuitorii județului trebuie să fie conștienți că respectarea acestei măsuri este importantă pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Astfel, pentru a evita creșterea numărului de infectări și a îmbolnăririi cu virusul SAR-COV-2, trebuie respectate cu strictețe prevederile legale în vigoare pentru protejarea dumneavoastră și a celor dragi.
Astfel de acțiuni vor mai fi organizate pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus.

SPUNE-TI PAREREA