Primăria Bistrița a anunțat astăzi deschiderea Creșei nr. 1, situată pe Aleea Șieului și a Creșei Nr. 3 din Ștefan cel Mare, începând cu data de 1 iulie 2020, dar cu un număr limitat de copii.

„Având în vedere prevederile Ordinului 3936 / 12.06.2020, privind stabilirea măsurilor necesare în vederea redeschiderii creșelor, grădinițelor, afterschool-urilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, Ordin comun al Ministerului Sănătății, Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Primăria municipiului Bistrița anunță redeschiderea Creșei nr. 1, situată pe Aleea Șieului și a Creșei Nr. 3 din Ștefan cel Mare, începând cu data de 1 iulie 2020.
În conformitate cu prevederile acestui act normativ au fost luate toate măsurile necesare pentru derularea în cele mai bune condiții a acestei activități. În condițiile impuse grupele vor fi organizate astfel în cât să nu depășească numărul de 8 copii / grupă iar numărul total de copii în cele două creșe va fi de maxim 50.
În intervalul 22 – 24 iunie 2020 pot fi transmise cereri la adresa de e-mail dmsbistrita@gmail.com, precum și o declarație pe proprie răspundere, conform unui model oferit de Direcția Municipală de Sănătate. După analiza solicitărilor vor fi comunicate solicitanților rezultatele astfel încât începând cu data de 1 iulie 2020 să poată fi reluată activitatea în cele două creșe. Prioritatea de înscriere va fi conform principiului – primul venit primul servit, înscrierea se consideră efectuată la depunerea cererii și a declarației pe proprie răspundere“, este anunțul făcut de Primăria Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA